Scroll to top
© 2024 UNIT Packaging & printing.
en fr nl

Over ons

OVER ONS

Bedrukte verpakkingen voor medicatie, cosmetica, nijverheids- en dierenproducten.

U gaat in zee met een klein familiebedrijf (KMO) uit het Antwerpse dat inzet op technische innovatie. Dankzij een doorgedreven automatisatie spelen we snel en flexibel in op uw wensen, ook voor oplages op korte termijn.

Onze troeven? Een persoonlijke service, hoge kwaliteitsnormen en flexibele oplossingen.

Onze klanten? Grote en kleine bedrijven in de (phyto)farmaceutische, cosmetische, dieren- en algemene industrie.

SNEL & FLEXIBEL

Soms speelt u graag kort op de bal. U heeft bijvoorbeeld redelijk dringend een kleine oplage vouwdozen met bedrukking nodig. Vertel er ons alles over en wij zetten de juiste mechanismen in beweging.

HOGE KWALITEIT

Ons productieproces wordt getoetst aan de ISO 9001-norm. Dat betekent dat er regelmatig kwaliteitscontroles plaatsvinden. Dankzij technische innovatie bent u ook verzekerd van een feilloze afwerking.

PERSOONLIJK CONTACT

Zakendoen met een KMO, dat betekent bij ons rechtstreeks contact met de directie. Zo geniet u van een snelle, directe en persoonlijke service. Eén aanspreekpunt, nog zo makkelijk.

MILIEU

Kwaliteit is één ding, maar ook het milieu verdient de nodige zorg. Daarom worden uw verpakkingen en ander drukwerk vervaardigd met milieuvriendelijke producten en recyclagematerialen. Ecologisch produceren is geen lege doos bij Unit Packaging Printing.

Meer weten?

Lees alles over onze milieuvriendelijke aanpak

TOEKOMST

En de toekomst? Blijven investeren in automatisatie, innovatie en knowhow.

Alleen zo blijft u genieten van topkwaliteit.

WIE WIJ ZIJN

Noem ons gerust een familiebedrijf.

Zo’n 40 jaar geleden begonnen we verpakkingen te produceren voor (fyto)farmaceutische, cosmetische, nijverheids- en dierenproducten. In de afgelopen jaren bouwden we een uitstekende reputatie op dankzij een doorgedreven automatisatie, flexibele planning en verregaande kwaliteitscontrole. Ook onze huidige generatie garandeert u een totaaloplossing. Van prepress tot verzending. Oh ja, ons team telt vandaag een twintigtal werknemers.

Bedrijfsvideo

INTERESSE?

Bel of mail ons